Så blir Koeniggseggs nya produktionsanläggning i Ängelholm!

I senaste utgåvan av Svensk Verkstad besöker man vår uppdragsgivare ”Koeniggseggs storslagna produktionsanläggning i Ängelholm.”

Vi citerar och följer med på rundturen!

Idag presenterade, megabilstillverkaren och den ledande utvecklaren inom mobilitetsteknologi, Koenigsegg, sina nya expansionsplaner som består utav en helt ny toppmodern fabrik med produktion och monteringslina, kundlounge, kontor, event center, showroom och butiksdel.

Expansionen innebär även ytterligare lagerlokaler och förmonteringshallar, anläggningen av ett helt unikt upplevelsecenter och en potentiell ny testbana för utveckling av Koenigseggs megabilar. Resultatet av expansionerna betyder att Koenigseggs totala lokaler uppnår över 30,000 kvadratmeter.

Tillsammans med Koenigseggs andra anläggning i Ängelholm på 11 000 kvadratmeter, som etablerades förra året, har Koenigsegg tillräckligt med utrymme för att växa sin verksamhet under de kommande åren.