Sammanslagning stärker smidesverksamheten i Ystad – Tomelilla.

SPIExamec som den 1 september tog över Bröderna Olssons Smide i Tomelilla har från 1 december även förvärvat smidesverksamheten hos Sydkustens plåt- och industriservice AB.

”Genom att slå samman två välkända och mycket kompetenta företag i smidesbranschen kan vi, tillsammans med Examecs kompetenser inom konstruktion, maskinbearbetning, el- och maskinmontage, erbjuda våra kunder ett bredare utbud av tjänster och en ännu bättre service. Dessutom gör det oss till en attraktivare arbetsgivare med goda möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling”,
säger Mats Ohlsson, VD på Examec.

Under det gemensamma namnet Examec Svetskonstruktion AB, kommer det sammanslagna företaget att lokaliseras till vår Smidesshop på Rhuutsbovägen 8 i Rhuutsbo, strax väster om Ystad, dit både små och stora företagare är välkomna för att sätta oss på prov.

För mer information kontakta:
Mats Ohlsson, Examec AB, på telefon  0708-45 05 67, eller

Jörgen Thelander, Examec Svetskonstruktion AB på

tel 0708 300 279

Öppet hus i nya Smidesshopen 17 – 21 december.

Nu under december är du välkommen att titta in till vår Smidesshop när du har vägarna förbi, så bjuder vi på en julfika och berättar mer om oss.

Examec Svetskonstruktion AB huserar i samma nyrenoverade lokaler som Sydkustens Plåt & Industriservice AB vilket startades 2003 av Mikael Nilsson. Här utför vi skärningsarbeten med 2 axlig gas-, 7 axlig plasma-, och 5 axlig vattenskärmaskin. Vardagen innehåller också svets- och smidesarbeten, gärna med röntgade skarvar, samt installationer, reparationer och ombyggnader till industriella kunder. Vår lyftkapacitet är 15 ton och lyfthöjden 6 meter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *