Vi välkomnar Jimmie Nordström som ansvarig för vår Maskinbearbetning.

Skarmavbild 2014-12-17 kl. 15.54.47Sedan en tid tillbaka är Jimmie Nordström ansvarig för vår Maskinbearbetning. Innan vi fick glädjen av hans kunskaper och kompetens har han utvecklat dem under många år som produktionsledare och verkstadschef på Sandvik SRP i Svedala, hos FM Industrier och hos Specialteknik AB. Jimmie har även erfarenhet från försäljning av skärande verktyg från Komet Scandinavia, en av marknadens mest kompletta verktygsleverantörer.

I bagaget har han dessutom ett brinnande intresse för att arbeta med ständiga förbättringar för ökad produktivitet och effektivitet, vilket vi på Examec naturligtvis sätter ett extra stort värde på.

För mer information kontakta:
Mats Ohlsson, Examec AB, på telefon  0708 45 05 67

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *