Koenigsegg väljer Examec för avancerade chassibearbetningar.

logo_web_black_shadow_60

Koenigsegg:Examec

Examec har blivit utsett att göra chassibearbetningar i kolfiber för den mycket speciella sportbilen Koenigsegg, som tillverkas i Valhall Park utanför Ängelholm. Det gäller fyra olika detaljer till det exklusiva chassit som skall bearbetas med över 400 hål samt ur- och kantfräsningar.

”Att få bidra till en av världens mest exklusiva sportbilar känns mycket inspirerande och ligger helt i linje med vår ambition att vara en avancerad leverantör för kunder med exceptionella krav,” säger Examecs VD Mats Ohlsson.

För mer information kontakta: Mats Ohlsson, Examec AB, på telefon  0708 45 05 67 eller via mats.ohlsson@examec.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *